Poseidons Nationale Cryptotocht 2019

62ste Cryptotocht op zondag 15 september 2019

ROEIEN & PUZZELEN
DOOR DE AMSTERDAMSE GRACHTEN

Algemene informatie

Ieder jaar organiseert Poseidon een puzzeltocht door de Amsterdamse grachten. Aan deze tocht kunnen ploegen uit heel Nederland meedoen. Buitenlandse ploegen zijn vanzelfsprekend ook welkom. Het is dan wel handig dat je de Nederlandse taal enigszins machtig bent. Aan de hand van meerkeuzevragen, gps-opdrachten of kompasaanwijzingen moeten de deelnemers een ochtend- en middagroute uitstippelen. Onderweg moeten talloze puzzelvragen (zoals cryptogrammen en anagrammen) worden opgelost, waarbij de antwoorden te vinden zijn langs het water, bijvoorbeeld op gevelstenen, naambordjes en reclamezuilen.

Na afloop wordt er op Poseidon een maaltijd geserveerd en worden de antwoorden en winnaars bekendgemaakt.

Deelname

Bij deelname verzoeken wij u eigen boten mee te nemen, dit heeft voor u het voordeel dat u gegarandeerd bent van het juiste materiaal en u niet afhankelijk bent van leenmatriaal. Mocht het verzorgen van eigen materiaal niet mogelijk zijn dan is er de mogelijkheid om een leenboot aan te vragen, een wherry of C4. De kosten hiervan zijn 45 euro. Afhankelijk van de beschikbaarheid en inschrijving wordt de bootindeling gemaakt.

In verband met het bereiken van het maximum aantal deelnemers is de inschrijving voor de Cryptotocht 2019 gesloten.

Stuur een mail naar cryptotocht@rzv-poseidon.nl als je op de wachtlijst geplaatst wilt worden, ingeval een ploeg afziet van deelname.

Anders graag tot volgend jaar!

Betalen bij inschrijving

Uw deelname is geldig als het inschrijfgeld, de kosten voor het diner en eventuele kosten voor het huren van een boot bij inschrijving zijn overgemaakt naar NL70INGB0000029800 t.n.v.  ‘penn. RZV Poseidon’, o.v.v. “Cryptotocht 2019”, o.v.v. naam roeivereniging en contactpersoon.

De inschrijving dient uiterlijk 1 september 2019 te hebben plaatsgevonden.

Aanvangstijdstip: 9:00 uur koffie en uitleg over de tocht; 10:00 uur start
Locatie: Jan Vroegopsingel 4, Amsterdam
Kosten: deelname Cryptotocht 11 euro / diner: 13 euro
Leenboot: 45 euro

Prijzen: 1ste, 2de en 3de prijs en de Nol van Boele-prijs (dit is de prijs voor de beste niet-Amsterdamse roeivereniging)

Graag tot ziens op 15 september!
De Cryptocommissie

Info: cryptotocht@rzv-poseidon.nl